2013. június 7., péntek

genesis

kezdetkor teremtette Isten az egyetemet és a vizsgákat. az elmém puszta volt és üres, sötétség borította a tekintetem és murpyh lelke lebegett a vízek fölött. murphy szólt: "legyen max weber!" és max weber lett. én tudtam, hogy max weber nem jó. murphy elválasztotta a valóságtól az ismereteimet. a valóságot "a protestáns etika és a kapitalizmus szellemének" nevezte murphy, az ismereteimet pedig kettesnek.

azután öröm lett és boldogság: egy újabb vizsga.


5 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. én most kicsit úgy vagyok ezzel, hogy a kettes bármiből nagyon jó. :D

      Törlés
  2. és megteremté Isten a második napon a kettest. És felosztá a frissen teremtett világot egyesre és kettesre, elválasztá egymástól őket, és rendelé vala a szomorúságot az egyes alá, és a bolgoságot a kettes felé, és boltozatot teremte Isten a kettő közé, hogy elválassza vala az egyest a kettestől. És látá Isten, hogy ez jó, és lett egyes és kettes, második nap.

    VálaszTörlés
  3. harmadik napon Isten megteremté vala az ateista evolucionizmust, a kreacionizmust és a teista evolucionizmust. És helyhezte vala Isten az ateista evolucionizmust az égre, hogy világítson nappal, a kreacionizmust, hogy világítson éjszaka, és a teista evolucionizmust, hogy megszabják a vallásfilozófia-vizsga járását.

    És látá vala Isten, hogy mindez jó, és lett este, és reggel: harmadik nap.

    VálaszTörlés