2012. február 21., kedd

szedjük a sátorfánkat?

lehet, h megint költözünk... van egy remek ajánlat, gyakorlatilag csak a szapora bólogatásra vár a főbérlő és mehetnénk is. de egyelőre mérlegelünk.

mert hogy van egy csomó dolog, ami megtart a jelenlegi helyen, de egyre inkább úgy érzem, lassan többségbe kerülnek azok, amik a továbbállásra ösztönöznek. nem fogok keseregni, panaszkodni meg pláne, ezért itt most a pro-kontra listának csak azt a részét teszem közzé, ami vonzó lehet az új albérletben.

ugyanennyi pénzért másfél-kétszeres méret, tágas terek és modern beosztás - ráadásul a bútorok sem 30, hanem legfeljebb 15 évvel ezelőttről valók. mindenkinek lehetne saját élettere, nem kellene átjárni egymáson és folyamatosan kerülgetni a másikat. önálló étkező, külön WC, tévé és korszerű mosógép, a teljesen felszerelt konyháról nem is beszélve! elég tárolóhely, világos szobák és a rezsi költség sem lenne magasabb, mint itt (ami azért valljuk be, elég jól érzékelteti, milyen a mostani lakás fenntarthatósága). és a legjobb: a lakás a nagykörúton van, remek közlekedéssel.

... bár őszintén szólva én már azzal is beérném, ha nem recsegne a parketta és nem nyikorognának az ajtók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése