2011. szeptember 8., csütörtök

az első 3 nap csodája

hát ez egy fantasztikus hét volt, tele mókával és kacagással. :) a szobatársam a világ legőrültebb, legimádnivalóbb csaja, az életünk pedig zajlik, nem is akárhogy! hétfőn megjött, bejártuk a fény utcai piacot, kidobtak minket egy játszótérről és megtaláltuk a Retek utca legkirályabb olcsó kocsmáját. este megérkezett a 3. lakó, és meg is ejtettük az első közös esti italozást. nevezzük csapatépítő tréningnek. ;)

kedden kigyulladt a felettünk lévő lakás konyhája és jól nevelt katasztrófaturistákhoz méltóan mosolyogva néztük végig, hogyan vonul fel másfél tucat tűzoltó, rendőr és mentő. S-sel elsétáltunk a Városmajorba (randira hívtam a barátomat) majd elmentünk a szobatárssal és a nővérével gyros-ozni (még étterembe is elvittem :D ), aztán a szokásos helyen kötöttünk ki, és a srácnak is megmutattuk, milyen az a Retek kocsmai életérzés: tele züllött fiatalokkal és egy magában veszekedő bácsival.

szerdán állásinterjún voltam, ami majd kiderül, mennyire volt eredményes, egyelőre annyit tudok, hogy a következő héten biztosan lesz munkám. aztán az ördögsarokban futottunk össze egy italra néprajzosokkal, csak a változatosság kedvéért. este pedig egy hatalmas társasjáték-partyt hoztunk össze, teljesen ad hoc módon, egy hirtelen ötlettől vezérelve. :) némi alkohol, remek társaság és hajnalig tartó nevetés.

ha minden hét ilyen lesz, akkor ez lesz életem legkirályabb féléve. lassan el kell kezdeni az albérletavató összejöveteleket is megszervezni, ami biztosan kitermel egy-két tucat anekdotát. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése